Blog

Hekopeners van Key Automation

Algemeen

De producten van Key zijn ontwikkeld voor residentiële, commerciële en industriële omgevingen en maken het verkeer van mensen en goederen sneller, veiliger en effectiever. De producten zijn ontworpen om veilig te functioneren en zijn voorzien van een verfijnd en modern design wat een luxe uitstraling geeft.

Daarnaast kenmerken de producten van Key zich door de eenvoudige montage en programmering tijdens installatie, maar ook door het praktische gebruik.

Innovatieve ideeën, onderzoek en het gebruik van nieuwe materialen, zorgen voor het beste resultaat voor elke situatie.

Cam34 1280x720

Innovatief

Met een compleet uitgeruste R & D afdeling wordt dagelijks gekeken naar toepassing van nieuwe technologieën en materialen om zo steeds nieuwe "state of the art" producten aan te kunnen bieden.

Wat dacht u van één 24V besturing die toepasbaar is op alle modellen 24V hekopeners of dimbare tuinverlichting die automatisch aangaat als het donker wordt of oplicht als u thuiskomt?

Ook de nieuwe KUBE die een IoT oplossing is om besturingen eenvoudig en snel draadloos te kunnen programmeren of bedienen is een voorbeeld van de vooruitstrevende ambitie om de beste te zijn.

Cam05 1280x720

Wat levert Key?

Naast een uitgebreid programma poortopeners voor draai- en schuifpoorten voor residentieel en industrieel gebruik produceert Key ook schuifdeurautomaten en slagboomsystemen voor de commerciële markt en kunt u kiezen uit een complete selectie toebehoren om uw automatisering comfortabel te beveiligen of bedienen.

Als extra toevoeging biedt Key 24V LED-tuinverlichting in diverse soorten en kleuren welke u kunt bedienen via de poortbesturing, type: 14A.

Bekijk de afbeeldingen onderaan dit bericht bij "Beelden van het project" en swipe door voor een impressie van het Key leveringsprogramma of druk op knop hieronder bekijk de producten van Key op onze website.  

Naar aandrijvingen

Vragen?


Heeft u vragen over dit onderwerp? Aarzel dan niet, klik op de knop hieronder en neem contact met ons op!

Neem contact op

Beelden van het project

Relevante verhalen

Geïnteresseerd geraakt? We helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw project.

Contact person

Corné Ribbers


Andere contactwijze