Blog

Even voorstellen: onze nieuwe industriële zender met 99 kanalen

Al sinds we zijn begonnen leveren we een uitgebreid pakket met diverse modellen handzenders, draadloze drukknoppen, draadloze codeklavieren en ontvangers om eenvoudig, stabiel en comfortabel deuren, hekken, slagbomen of andere automatiseringen te bedienen.

Wij zijn blij dat we een nieuw lid aan deze familie kunnen toevoegen met onze robuuste industriële zender met 99 kanalen, type: STARK868-RDA.

Wat is de STARK868-RDA?

De STARK868-RDA is een industriële radiozender die geschikt is voor voor het bedienen van 99 deuren met één of drie knoppen (puls of op-stop-neer).

De STARK868-RDA werkt op een veilige en betrouwbare 868MHz/Keeloq-frequentie en is daarmee compatibel met alle ontvangers van RDA.

Via het numerieke toetsenbord kan het nummer van de gewenste deur ingevoerd worden en via de bedieningstoetsen bedien je eenvoudig de betreffende deur. Het nummer van de deur is eenvoudig af te lezen op het verlichtte LCD display.

Wat zit in de verpakking?

De STARK868-RDA wordt geleverd met een duidelijke handleiding in Nederlands en Engels zodat het programmeren een fluitje van een cent wordt.

Aan de achterzijde van de zender zit een stevige clip zodat je de zender aan je broekriem kan bevestigen of veilig in je borstzak kan steken zonder dat deze er steeds uitvalt als even moet bukken.

Ook leveren we een handige houder mee waarmee je de STARK868-RDA stabiel in een heftrtruck of aan de muur kunt bevestigen. 

Waar kan ik de STARK868-RDA gebruiken?

Door de hierboven omschreven eigenschappen en de robuuste behuizing, die tegen een stootje kan, met stof-/vocht bescherming IP67 is de STARK868-RDA uitermate geschikt voor toepassing in een industriële omgeving.

Nog vragen?

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knop, we beantwoorden graag al je vragen!

Neem contact op

Relevante verhalen

Geïnteresseerd geraakt? We helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw project.

Contact person

Corné Ribbers


Andere contactwijze